Buffeter.
Forretter til buffet:
- RØGET LAKSETOURNEDOS med salat, rejer, kaviar, asparges, citron, dild, flutes og dressing
- RISTET TOAST MED HØNSESALAT, bacon, flot pyntet.
- INDBAGT LAKS med broccolisauce, hvidvinsflødesauce med urter.
- HVIDVINSDAMPET LAKS med rejer, kaviar, salat, asparges, tomat, citron, dild, flutes og dressing
- RØGET KALKUNBRYST med svamperøræg, slikasparges, flutes
eller vælg 1 forret i brochuren
Stegeretter til buffet:
- OVNBRASERET OKSECULOTTE (gennemstegt og meget mør)
- SENNEPSPANEREDE KYLLINGELÅR
- GRØNTSAGSTÆRTER med forskelligt fyld
- APPELSINMARINEREDE REVELSBEN
- UFASERET KALKN
- HELSTEGT TYNDSTEGSFILET
- INDBAGT SVINEMØRBRAD
- BRASERET KALVECULOTTE (gennemstegt og meget mør)
- HELSTEGT NAKKEKAM med bacon
- KYLLLINGEBRYST med svampecreme, portvin
- HELSTEGT LAMMEKØLLE med krydderurter
- ROSASTEGT KALVECULOTTE
Desserter til buffet:
- HJEMMELAVET NOUGATIS med appelsinsorbet, frisk frugtsalat
- FRUGTTÆRTER m/ cremefraiche, brie med druer og rugkiks
- OSTEANRETNING af forskellige oste med tilbehør
- PÆRESOUFFLES med rørt is
- HJEMMELAVET ISLAGKAGE med makroner, chokolade, frisk frugtsalat
eller vælg 1 dessert i brochuren
Salater til buffet:
- TOMATSALAT
- MELONSALAT
- RØDKÅLSSALAT
- MIXET SALAT (ALMINDELIG)
- HVIDKÅLSSALAT MED TYTTEBÆR
- RUCULA MED SOLTØRREDE TOMATER OG OLIVEN
Kartofler til buffet:
- PORRESTEGTE KARTOFLER
- BAGTE KARTOFLER MED KRYDDERSMØR / CREME FRAICHE
- SMÅ RISTEDE KARTOFLER MED TIMIAN
- BÅDKARTOFLER MED BASILIKUM
- MARINEREDE KARTOFLER MED RØDLØG
- KOLD KARTOFFELSALAT
- FLØDEKARTOFLER
- DUCHESSE KARTOFLER – BAGTE MED FYLD
Har du andre ønsker til din buffet, så aftaler vi det i fællesskab.
Priser fra kr. 195 kr