Hovedretter.
Alle hovedretter er flot anrettet fra fad og serveres 2 gange.
GOD GAMMELDAGS OKSESTEG.
Gammeldags oksesteg af oksecoulotte med friske grøntsager, perleløg, champignon,
råsyltede agurker, hvide kartofler, tyttebærgelè og peberrodssalat. Hertil serveres god brun sovs.
kr. 170,-
BRAISERET OKSECULOTTE.
Braiseret okseculotte med friske grøntsager, stegte kartofler,
råsyltede kartofler. Hertil serveres rødvinssauce.
kr. 165,-
ROSASTEGT OKSESTRIBLION.
Rosastegt oksestriblion med friske grøntsager, små stegte kartofler og råsyltede agurker. Hertil serveres rødvinssauce.
kr. 180,-
ROSASTEGT OKSEMØRBRAD.
Rosastegt oksemørbrad med friske grøntsager, stegte kartofler og
råsyltede agurker. Hertil serveres cremet pebersauce eller rødvinssauce.
kr. 195,-
GOD GAMMELDAGS KALVESTEG.
Gammeldags kalvesteg af coulotte med waldorfsalat, tyttebærsalat,
brunede og hvide kartofler, honningglaserede cherrytomater og ristede svampe. Hertil serveres vildtsauce.
kr. 165,-
OVNBRAISERET KALVECULOTTE.
Ovnbraiseret kalveculotte med friske grøntsager, stegte kartofler og rødvinssauce.
kr. 165,-
ROSASTEGT KALVEFILET.
Rosastegt kalvefilet med små stegte kartofler med timian,
råsyltede agurker med rødløg og friske grøntsager. Hertil serveres rødvinsauce.
kr. 185,-
ROSASTEGT KALVEMØRBRAD.
Rosastegt kalvemørbrad med friske grøntsager, stegte kartofler,
svampecreme og råsyltede agurker med rødløg. Hertil serveres rødvins- eller portvinssauce.
kr. 195,-
KALVEMØRBRAD STEGT SOM VILDT.
Rosa kalvemørbrad stegt som vildt med bacon, waldorfsalat,
tyttebærgelé, brunede og hvide kartofler, cherrytomater og ristede svampe. Hertil serveres vildtsauce.
kr. 195,-
GAMMELDAGS FLÆSKESTEG.
God gammeldags flæskesteg med rødkål, svesker, asier og tyttebær,
brunede og hvide kartofler. Hertil serveres god dansk brun sovs.
kr. 155,-
SVINEKAM STEGT SOM VILDT.
Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat, tyttebær, bønner,
ristede svampe, brunede og hvide kartofler. Hertil serveres vildtsauce.
kr. 155,-
DYRERYG.
Rosastegt dyreryg med bacon, waldorffsalat, tyttebær, champignon,
cherrytomater og brunede og hvide kartofler. Hertil serveres vildtsauce.
Dagspris ca. kr. 195,-
DYRERYG.
Rosastegt dyreryg med bacon med friske grøntsager og
små stegte kartofler. Hertil serveres rødvinssauce.
Dagspris ca. kr. 195,-
ANDESTEG.
God gammeldags andesteg med rødkål, svedsker, asier, tyttebær, brunede-, hvide kartofler og franske kartofler. Hertil serveres en god velsmagende andesovs.
kr. 165,-